Van az életünkben egy szín, mely a festő palettáján is ott van. Ez a szín hoz értelmet az életünkbe és a művészetünkbe is. A szín, melyet szeretetnek nevezünk. (Marc Chagall)

2011. június 25.

Évzáró kiállítás
A rajzkörünk kiállítás megnyitója volt tegnap késő délután. Sajnos elég későn kaptuk a meghívókat, így most utólag kerül fel a blogba. Természetesen július 25-ig, megtekinthető. Érdemes egy váci kirándulás keretében megnézni, főleg a gyerekek alkotásai lenyűgözőek! A felnőtt csoport sem szégyenkezhet, és kicsit büszke is vagyok, mert az egyik országosan elismert festőművész (váci lakos) nagyon elismerően nyilatkozott a  képeimről. És a barátnőm képeiről is, ami nekem ugyanolyan jól esik. Az alábbi festményekről van szó.
Barátnőm, Lövész Kornélia képei:


 És az enyémek:Ezek a képek a műteremben készültek, nem az új vegyes technikám. Azokat itthon készítem és lassan majd mutatom azokat is!

3 megjegyzés:

éva judit írta...

Annak ellenére,hogy a tájképeket szeretem a barátnöd kalapos képe az nagyon bejön és a Tiedből pedig a festőpalettás és az ablakos kislány tetszik,gratula a kiállítássodhoz

kreatívhit írta...

Méltán kaptál dicséretet. Várom a vegyes technikával készült képeidet is.

Tipitá írta...

Gratulálok! Tetszenek a képek!