Van az életünkben egy szín, mely a festő palettáján is ott van. Ez a szín hoz értelmet az életünkbe és a művészetünkbe is. A szín, melyet szeretetnek nevezünk. (Marc Chagall)

2011. február 19.

"Egy kiállítás képei".......

Zenemű helyett valóban egy képi beszámoló. Nagyon jól sikerült, kellemes kiállítás megnyitó volt.Nekem nagyon fontos, mert az első olyan kiállítás ahol csak az én alkotásaim szerepelnek. Eddig mindig valakivel, vagy sok valakivel volt kiállításom, de ez most más volt.  Végre Dunakeszin megmutathattam alkotásaimat, öt év munkáját.
Családom, sok barát, szomszéd  és alkotótárs jött el, akikkel nagyon kellemes estét tölthettünk együtt.
Sajnos sokan jelezték hogy a pénteki este nem alkalmas számukra, ezt sajnáltam. Azért jó a kiállításmegnyitó, mert lehet beszélgetni a művekről és a hozzájuk kapcsolódó gondolatokról. Köszönet a VOKE József A. Művelődési Háznak a szervezésért -Palásthy Bélának, Czeglédi Gabikának. Külön köszönet Uray Zsuzsa megnyitó szavaiért, és a szép versekért. Minden kedves látogatónak köszönöm, hogy velem örült tegnap este és külön megtisztelő az új művészeti egyesület - dunart -  tagjainak érdeklődése, figyelme.


A gyerekek nagyon aranyosan viselkedtek. Lizi türelmesen nézegetett apukája kezéből. Andriska pedig nagy szemekkel figyelte a sokaságot. Kis idő múlva odajött hozzám, és megkérdezte:"Nagyi éhes vagy?"
Mondtam neki :"Még nem, miért kérdezed?" - "Tudod a másik teremben nagyon sok enni-inni való van!"
Persze már kileste a megnyitó utáni kis fogadást, és meg akart kínálni. Nagyon lelkesen hordozta a vendégeknek a süteményeket. Igazi kis vendéglátó volt.

5 megjegyzés:

Rucola Designs írta...

Gratulálok, szuper vagy!

Tina írta...

Itt is gratulálunk és még sok hasonló kiállítást kívánunk a Szupernagyinak!:-)

Tipitá írta...

Gratulálok Merika!! Még sok-sok kiállítást! Kár, hogy olyan messze vagy, jöhetnél hozzám is kiállítani!

kreatívhit írta...

Örülök hogy jól sikerült a megnyitó.További szép hétvégét.

éva judit írta...

Én ott voltam:)